Lucki PRO

Roznáškový robot

Doručovací robot Lucki PRO

Lucki PRO přichází s exkluzivní kamerou pro rozpoznávání jídel, která dokáže automaticky identifikovat a prezentovat pokrmy, což umožňuje analýzu dat v reálném čase a standardizaci řetězců restaurací. Jeho inteligentní 360° světelná lampa automaticky osvětluje podnos s jídlem, což zjednodušuje obsluhu a dodává celému procesu punc rituálu.

Nepředstavitelný interaktivní zážitek

Lucki PRO je vybaven největším interaktivním displejem na trhu - 14,1-palcovým obrazovkou s širokým úhlem pohledu a jasným zobrazením obsahu. Velký displej je vybaven vylepšeným softwarem pro služby a novým high-tech uživatelským rozhraním, které přináší uživatelům pohlcující interaktivní zážitek. Co se týče hlasové interakce, Lucki PRO využívá nejsilnější AI hlasovou schopnost na trhu, díky šesti mikrofonům dosahuje přesnosti rozpoznávání hlasu 90 % a zvládne pracovat i v hlučných prostředích.

Roznáškový robot Lucki PRO

Superiorita v doručování

Lucki PRO přijímá téměř kruhový podvozek pro lepší využití prostoru a výrazně vylepšuje pohyblivost robota. Průmyslově exkluzivní torzní pružení zvyšuje adaptabilitu na různé typy podloží. Díky velkému průměru a vyššímu kroutícímu momentu motoru se zvyšuje nosnost a stabilita.

Lucki PRO je vybaven špičkovými navigačními a detekčními schopnostmi, díky lidaru o rozsahu 240° a třem kamerám RGB-D dokáže robot rozeznat překážky ve třech dimenzích bez mrtvých úhlů. Nosnost Lucki PRO se zvýšila o 50 %, což umožňuje přepravu zátěže až 60 kg a zátěže na podnosu až 15 kg. Baterie s kapacitou zvýšenou o 64 % umožňuje nepřetržitý provoz až 16 hodin a doba nabití je pouhé 4 hodiny.

Neporovnatelné marketingové
a propagační schopnosti

Interaktivní displej Lucki PRO umožňuje přehrávání přizpůsobeného marketingového obsahu. Marketing prostřednictvím robota je výkonným nástrojem pro přilákání zákazníků, a velký displej Lucki PRO je ještě více nápadný. Silná hlasová interakce OrionStar umožňuje dosažení požadovaného marketingového efektu.

Roznáškový robot Lucki PRO

Technické specifikace

Rozměry 525 mm × 550 mm × 1375 mm

Hmotnost 59 kg

Barva Perleťově bílá + Elegantní černá

Materiál těla Vysoce pevný PC+ABS (potravinářský plastový materiál)

Velikost obrazovky 14-palcová; 1080P

Podnosy 3 vrstvy

Nosnost jednoho podnosu 15 kg

Maximální zatížení 60 kg

Rychlost pohybu 0,5~1,2 m/s (nastavitelné)

Doba nabíjení 3,5 hodin

 

Hardware Qualcomm 8-Core Chip + Industrial Grade MCUs

Operační systém Hluboce přizpůsobený RobotOS založený na Androidu 9.0

Navigační systém Lidar *1 + 3D hloubková kamera*3 + Mono kamera*2
Horní IR kamera*1 + Počítadlo kilometrů + IMU*3

Mikrofon 6 mikrofon. polí, 360° umístění zdroje zvuku, dosah zvuku 5 m

Životnost baterie 4~16 hodin

Přesnost polohování Centimetrová úroveň

Připojení 4G (podpora TDD-LTE, FDD-LTE); WIFI (podpora 2,4G/5G)

Nabíjení Nabíjení přes kabel, Automatická dokovací stanice

Ptejte se nás

Copyright © stymos.cz 2023
Přejít nahoru